FIT4U este pe aplicația de mobil UPfit.today

De acum toate cluburile FIT4U Oradea sunt pe aplicația de mobil UPfit.today. Toți membrii FIT4U își pot controla activitatea la club mult mai ușor.
FIT4U este pe aplicația de mobil UPfit.today

23


IUL


2019

FIT4U este pe aplicația de mobil UPfit.today

De acum ai acces mult mai ușor la toate serviciile FIT4U utilizând aplicația de mobil UPfit.today. Aici poți vedea orarul de clase de aerobic, poți să-ți faci rezervări online la clasele preferate, poți verifica statusul abonamentului tău și mult mai multe.

Cum să-ți faci rezervare online la clasele preferate

Cu UPfit.today îți poți face rezervări la clase mult mai ușor. Dacă rezervările la clasa care te interesează sunt disponibile, nu trebuie decât să apeși pe clasa respectivă din ORAR CLASE și să apoi pe butonul REZERVĂ CLASĂ.

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei să participi la clasa rezervată, atunci poți să anulezi rezervarea tot din aplicație. Caută rezervarea făcută în secțiunea REZERVĂRI CLASE, deschide-o și apoi apasă pe butonul ANULEAZĂ REZERVAREA.

Notificări importante

Dacă vrei să te asiguri că nu uiți să-ți faci rezervare la clasele preferate, îți poți seta notificări din UPfit.today. Dacă nu s-au deschis încă rezervările la clasa care te interesează, apasă pe butonul ADU-MI AMINTE. Astfel vei primi o notificare de la UPfit.today atunci când se deschid rezervările pentru acea clasă.

De asemenea, vei primi o notificare și înainte de începerea clasei, ca să ai timp să-ți anulezi rezervarea, în caz că nu mai poți ajunge la sală.

Informații despre abonament

UPfit.today îți oferă și informații utile despre abonamentul tău, inclusiv câte zile mai este valabil și ce beneficii include.

Cum te autentifici în aplicația UPfit.today

Toți membrii FIT4U au acces gratuit la aplicația UPfit.today, care este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play. Prima dată când te autentifici, trebuie să introduci codul unic al cluburilor noastre - FIT4UORADEA. În continuare te autentifici cu adresa ta de e-mail și codul PIN primit de la recepție. Codul unic al clubului se introduce doar prima dată când te autentifici.

 

CITEȘTE ȘI DESPRE

Reînnoiește-ți abonamentul FIT4U online

Reînnoiește-ți abonamentul FIT4U online

Devino membru FIT4U online

Devino membru FIT4U online

Cel mai nou și modern salon de bronzat din Oradea, la FIT4U Crișul

Cel mai nou și modern salon de bronzat din Oradea, la FIT4U Crișul

Am deschis zona de crossfit la FIT4U Crișul

Am deschis zona de crossfit la FIT4U Crișul

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii