FIT4U Aluminei

La FIT4U Aluminei orădenii găsesc o atmosferă prietenoasă și antrenori profesioniști care îi ajută să-și îndeplinească obiectivele fitness.

850


Metri pătrați

15


clase de aerobic săptămânal

3


studiouri aerobic

60


posturi de lucru
PRIMUL PAS SPRE O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ

ÎNCEPE AICI

Al doilea club FIT4U a fost inaugurat în 2013, deasupra complexului comercial EDINA. Și aici, orădenii aveau să găsească o atmosferă prietenoasă și antrenori profesioniști care îi ajută să-și îndeplinească obiectivele fitness.

Zona de fitness și body building este dotată cu aparatură modernă de la Hoist, iar instructorii noștri organizează săptămânal clase de aerobic, Zumba, Pilates și nu numai.

FITNESS

Fitness-ul este benefic atât pentru psihic, cât și pentru sănătate, îmbunătățește funcțiile cardiace și respiratorii, crește flexibilitatea, forța musculară și rezistența organismului, reduce riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii.

VEZI DETALII

AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului.

VEZI DETALII

BODYBUILDING

Culturismul poate fi un mod de a ne menține starea de sănătate, dar și un sport de performanță.

VEZI DETALII

ZUMBA

Zumba este singurul program de dance-fitness inspirat din cultura latino ce combină muzica internațională plină de ritm și pași atractivi, pentru a forma un “fitness-party” de care devii instantaneu dependent.

VEZI DETALII

CURS DE BOX PENTRU ÎNCEPĂTORI

Boxul este cel mai complet și sănătos sport, antrenamentul ce îmbină autoapărarea cu slăbitul și cu menținerea inimii sănătoase.

VEZI DETALII

GIMNASTICĂ MEDICALĂ

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciții fizice, cu efecte asupra unor afecțiuni precum cele ale coloanei vertebrale, genunchi, umeri etc.

VEZI DETALII


DESCOPERĂ ATMOSFERA FIT4U

GALERIE FOTO

Cluburile FIT4U sunt alegerea ideală pentru antrenamentele tale. Fie că vrei să lucrezi pe cont propriu sau cu ajutorul instructorilor și antrenorilor noștri specializați, la FIT4U îți vei atinge obiectivele fitness în cel mai scurt timp.

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii