FIT4U Crișul

FIT4U Crișul este un centru integrat de sănătate, ce include un cabinet de cosmetică, un cabinet de nutriție și un bistro cu preparate sănătoase.

1.600+


Metri pătrați

1


Studiouri de aerobic

200


Posturi de lucru

1


Cabinet nutriție

1


Cabinet de cosmetică
PRIMUL PAS SPRE O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ

ÎNCEPE AICI

Cel mai nou club de fitness din familia FIT4U, această locație este un concept nou în Oradea, ce oferă și persoanelor cu dizabilități locomotorii posibilitatea să se antreneze.

Zona de fitness ultramodernă cuprinde peste 100 de aparate, unele fiind adaptate și pentru persoanele cu deficiențe locomotorii. De asemenea, instructorii specializați organizează clase de aerobic speciale, pentru toate nivelele.

FITNESS

Fitness-ul este benefic atât pentru psihic, cât și pentru sănătate, îmbunătățește funcțiile cardiace și respiratorii, crește flexibilitatea, forța musculară și rezistența organismului, reduce riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii.

VEZI DETALII

AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului.

VEZI DETALII

BODYBUILDING

Culturismul poate fi un mod de a ne menține starea de sănătate, dar și un sport de performanță.

VEZI DETALII

ZUMBA

Zumba este singurul program de dance-fitness inspirat din cultura latino ce combină muzica internațională plină de ritm și pași atractivi, pentru a forma un “fitness-party” de care devii instantaneu dependent.

VEZI DETALII

CURS DE BOX PENTRU ÎNCEPĂTORI

Boxul este cel mai complet și sănătos sport, antrenamentul ce îmbină autoapărarea cu slăbitul și cu menținerea inimii sănătoase.

VEZI DETALII

GIMNASTICĂ MEDICALĂ

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciții fizice, cu efecte asupra unor afecțiuni precum cele ale coloanei vertebrale, genunchi, umeri etc.

VEZI DETALII

SAUNĂ

Căldura degajată de sauna îți mărește ritmul inimii și metabolismul, deci poți pierde kilograme în timp ce te relaxezi.

VEZI DETALII

SOLAR

Avantajul bronzului la solar este că îl poți obține rapid, iar menținerea lui are un preț lunar mic. La solar te bronzezi mai repede și efectul este mai frumos.

VEZI DETALII


DESCOPERĂ ATMOSFERA FIT4U

GALERIE FOTO

Cluburile FIT4U sunt alegerea ideală pentru antrenamentele tale. Fie că vrei să lucrezi pe cont propriu sau cu ajutorul instructorilor și antrenorilor noștri specializați, la FIT4U îți vei atinge obiectivele fitness în cel mai scurt timp.

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii