FIT4U Primăriei

FIT4U Primăriei îți pune la dispoziție o zonă amplă și aerisită pentru antrenamente individuale, dotată cu echipamente moderne Hoist, care te vor ajuta să intri în formă în cel mai scurt timp.

750


Metri pătrați

20+


clase de aerobic săptămânal

2


studiouri de clase

80


posturi de lucru

2


saune
PRIMUL PAS SPRE O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ

ÎNCEPE AICI

Primul club FIT4U și-a deschis porțile în 2010, în cartierul Luceafărul din Oradea, devenind rapid locul favorit al orădenilor pasionați de un stil e viață sănătos. Patru ani mai târziu, am mutat clubul nostru de fitness într-un spațiu nou, mai mare și modern, pe strada Primăriei.

FIT4U Primăriei îți pune la dispoziție o zonă amplă și aerisită pentru antrenamente individuale, dotată cu echipamente moderne Hoist, care te vor ajuta să intri în formă în cel mai scurt timp.

Pentru cei care preferă antrenamentele de grup, organizăm zeci de clase de aerobic în fiecare săptămână, precum yoga, Kangoo Jumps, Zumba sau Pilates.

FITNESS

Fitness-ul este benefic atât pentru psihic, cât și pentru sănătate, îmbunătățește funcțiile cardiace și respiratorii, crește flexibilitatea, forța musculară și rezistența organismului, reduce riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii.

VEZI DETALII

AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului.

VEZI DETALII

BODYBUILDING

Culturismul poate fi un mod de a ne menține starea de sănătate, dar și un sport de performanță.

VEZI DETALII

ZUMBA

Zumba este singurul program de dance-fitness inspirat din cultura latino ce combină muzica internațională plină de ritm și pași atractivi, pentru a forma un “fitness-party” de care devii instantaneu dependent.

VEZI DETALII

GIMNASTICĂ MEDICALĂ

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciții fizice, cu efecte asupra unor afecțiuni precum cele ale coloanei vertebrale, genunchi, umeri etc.

VEZI DETALII

SAUNĂ

Căldura degajată de sauna îți mărește ritmul inimii și metabolismul, deci poți pierde kilograme în timp ce te relaxezi.

VEZI DETALII


DESCOPERĂ ATMOSFERA FIT4U

GALERIE FOTO

Cluburile FIT4U sunt alegerea ideală pentru antrenamentele tale. Fie că vrei să lucrezi pe cont propriu sau cu ajutorul instructorilor și antrenorilor noștri specializați, la FIT4U îți vei atinge obiectivele fitness în cel mai scurt timp.

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii