FIT4U Transilvaniei

Unul dintre cele mai noi cluburi de fitness din Oradea, FIT4U Transilvaniei le pune la dispoziția orădenilor pasionați de fitness, aparatură de ultimă generație de la cel mai distribuitor de echipamente fitness din Europa Centrală și de Est, Mens Mentis.

400


Metri pătrați

15


Clase de aerobic săptămânal

1


Sală de aerobic

40


Posturi de lucru
PRIMUL PAS SPRE O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ

ÎNCEPE AICI

Cei are vor să-și testeze limitele, pot utiliza aparatele noastre Cybex, preferatele sportivilor de înaltă performanță. Aceste aparate se diferențiază de celelalte branduri datorită conceptului unic de eficiență și siguranță bazat pe analize elaborate făcute organismului uman și a biomecanicii, o tehnologie dovedită în laborator, în sala de antrenament și în activitatea zilnica imbunatățită.

FITNESS

Fitness-ul este benefic atât pentru psihic, cât și pentru sănătate, îmbunătățește funcțiile cardiace și respiratorii, crește flexibilitatea, forța musculară și rezistența organismului, reduce riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii.

VEZI DETALII

AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului.

VEZI DETALII

BODYBUILDING

Culturismul poate fi un mod de a ne menține starea de sănătate, dar și un sport de performanță.

VEZI DETALII

ZUMBA

Zumba este singurul program de dance-fitness inspirat din cultura latino ce combină muzica internațională plină de ritm și pași atractivi, pentru a forma un “fitness-party” de care devii instantaneu dependent.

VEZI DETALII

GIMNASTICĂ MEDICALĂ

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciții fizice, cu efecte asupra unor afecțiuni precum cele ale coloanei vertebrale, genunchi, umeri etc.

VEZI DETALII


DESCOPERĂ ATMOSFERA FIT4U

GALERIE FOTO

Cluburile FIT4U sunt alegerea ideală pentru antrenamentele tale. Fie că vrei să lucrezi pe cont propriu sau cu ajutorul instructorilor și antrenorilor noștri specializați, la FIT4U îți vei atinge obiectivele fitness în cel mai scurt timp.

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii