Despre Noi

Clubul Sportiv FIT4U a fost înființat în 20 iulie 2010, în cartierul Luceafărul din Oradea, special pentru cei ce vor să ducă o viață sănătoasă, sala fiind dotată la cele mai înalte standarde cu aparate profesionale FREEMOTION. Din 1 iunie 2013 s-a deschis o altă sală FIT4U, mai aproape de tine, în cartierul Rogerius, pe strada Aluminei, deasupra complexului comercial EDINA.

Suntem devotați în a oferi clienților noștri servicii și dotări fără precedent ce-i vor ajuta să-și atingă scopurile.

Cei care doresc să-și dezvolte și să-și tonifieze musculatura, se pot antrena sub îndrumarea celor mai buni instructori, care oferă programe personalizate de exerciții. De asemenea, programele noastre de aerobic sunt ideale pentru cei care vor să-și definească silueta într-un mod armonios.

Deoarece confortul clienților noștri este un lucru important pentru noi, îți punem la dispoziție bar sportiv, dușuri, vestiare fete/băieți, o ambianță relaxantă, personal calificat și consultanță.

Te așteptăm să-ți petreci timpul liber într-o atmosferă prietenoasă, cu aparatură de ultimă generație, modern amenajată, spațioasă și curată. Îmbunătățește-ți sănătatea și aspectul fizic cu serviciile noastre de aerobic, TRX, fitness și body building, solar și saună.

Alege un stil sănătos de viață, alege FIT4U, alege sănătate pentru trup și suflet!

Inaugurarea FIT4U Crișul

Cel mai nou și modern club de fitness din Oradea și-a deschis porțile în martie 2019, în incinta Crișul Shopping Center.

Prima sală FIT4U se mută într-un spațiu nou

Prima sală de fitness FIT4U se mută într-un spațiu nou, mai mare și modern, unde orădenii se pot antrena cu aparate moderne, alături de instructori de top.


AFLĂ POVESTEA

FIT4U

Am înființat Clubul Sportiv FIT4U

Am înființat Clubul Sportiv FIT4U

 

În iulie 2010 am deschis Clubul Sportiv FIT4U în cartierul Luceafărul din Oradea.

Am deschis a doua sală FIT4U

Am deschis a doua sală FIT4U

 

În iunie 2013 s-a deschis o altă sală FIT4U, mai aproape de tine, și în cartierul Rogerius, pe strada Aluminei, deasupra complexului comercial EDINA.

Primul club FIT4U se mută mai aproape de tine

Primul club FIT4U se mută mai aproape de tine

 

Primul club de fitness FIT4U s-a mutat într-un spațiu mai modern, pe strada Primăriei.

Inaugurăm FIT4U Transilvaniei

Inaugurăm FIT4U Transilvaniei

 

 Fit4u a deschis o noua sală de fitness pentru orădeni, pe strada Transilvaniei.

Am deschis porțile celui mai nou club FIT4U

Am deschis porțile celui mai nou club FIT4U

 

Am inaugurat cel mai nou și cel mai mare club de fitness FIT4U, la etajul 3 al Centrului Comercial Crișul din Oradea.


DESCOPERĂ ATMOSFERA FIT4U

GALERIE FOTO

Cluburile FIT4U sunt alegerea ideală pentru antrenamentele tale. Fie că vrei să lucrezi pe cont propriu sau cu ajutorul instructorilor și antrenorilor noștri specializați, la FIT4U îți vei atinge obiectivele fitness în cel mai scurt timp.

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii