E timpul să-ți schimbi viața. E timpul pentru #BodyRestart

Am lansat programul #BodyRestart alături de instructorii #Fit4U și Echo Laboratoare.
E timpul să-ți schimbi viața. E timpul pentru #BodyRestart

16


IUL


2019

E timpul să-ți schimbi viața. E timpul pentru #BodyRestart

Am lansat programul #BodyRestart alături de instructorii Fit4U și Echo Laboratoare.

Despre ce este vorba?

Programul reprezintă o provocare pe care o lansăm către oricine dorește să își reseteze organismul, mintea și stilul de viață. Dintre doritori, noi vom alege 4 persoane (câte una pentru fiecare locație Fit4U) cărora le vom oferi gratuit timp de 10 săptămâni antrenamente asistate de instructori personali de fitness și o dietă personalizată de către dna. drd. Ghitea Timea (Echo Laboratoare).

Vom monitoriza cu atenție evoluția participanților, oferindu-le tot suportul pe parcursul întregii perioade pentru a-i ajuta să atingă scopul final: un restart al stilului de viață.

Cum poți să participi?

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o poză cu tine, să ne comunici vârsta, înălțimea, greutatea, eventualele afecțiuni medicale de care suferi și locația în care ți-ai dori să susții programul (Aluminei, Transilvaniei, Primăriei sau Crișul) la adresa de e-mail: tanttudor@yahoo.com.

Înscrierile se fac până duminică, 28 iulie, programul #BodyRestart urmând să înceapă din 5 august.

Cu ajutorul #BodyRestart, ne dorim să-i inspirăm și ambiționăm pe toți cei care au nevoie de o schimbare în stilul de viață. Sperăm să reușim să schimbăm percepții și poate chiar vieți (și nu doar a celor 4 participanți), promovând sănătatea prin sport și o alimentație corectă!

*Nu sunt eligibile persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani sau care sunt deja înscrise în programul nostru de personal training.

*Pentru participarea în programul #BodyRestart se va percepe o taxă de 100 lei + plata abonamentului la sala de fitness aleasă.

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii