Servicii FIT4U

Primul pas începe la noi. Hai să te antrenezi la una dintre cele patru săli Fit4U din Oradea. Aici ai parte de aparate de ultimă generație, cursuri de box, gimnastică medicală, Kangoo Jumps, aerobic, Zumba, body building, fitness, saună și solar, precum și antrenori care te motivează să-ți atingi obiectivele.

FITNESS

Fitness-ul este benefic atât pentru psihic, cât și pentru sănătate, îmbunătățește funcțiile cardiace și respiratorii, crește flexibilitatea, forța musculară și rezistența organismului, reduce riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii.

VEZI DETALII

AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului.

VEZI DETALII

BODYBUILDING

Culturismul poate fi un mod de a ne menține starea de sănătate, dar și un sport de performanță.

VEZI DETALII

KANGOO JUMPS

Kangoo Jumps îți lucrează fiecare grupă de mușchi, punând accent pe mușchii abdominali și fesieri, de regulă cei mai problematici.

VEZI DETALII

ZUMBA

Zumba este singurul program de dance-fitness inspirat din cultura latino ce combină muzica internațională plină de ritm și pași atractivi, pentru a forma un “fitness-party” de care devii instantaneu dependent.

VEZI DETALII

CURS DE BOX PENTRU ÎNCEPĂTORI

Boxul este cel mai complet și sănătos sport, antrenamentul ce îmbină autoapărarea cu slăbitul și cu menținerea inimii sănătoase.

VEZI DETALII

GIMNASTICĂ MEDICALĂ

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciții fizice, cu efecte asupra unor afecțiuni precum cele ale coloanei vertebrale, genunchi, umeri etc.

VEZI DETALII

SAUNĂ

Căldura degajată de sauna îți mărește ritmul inimii și metabolismul, deci poți pierde kilograme în timp ce te relaxezi.

VEZI DETALII

SOLAR

Avantajul bronzului la solar este că îl poți obține rapid, iar menținerea lui are un preț lunar mic. La solar te bronzezi mai repede și efectul este mai frumos.

VEZI DETALII

Personal training

Antrenorii noștri personali îți stau la dispoziție cu programe personalizate de exerciții, create special pentru condiția ta fizică.

VEZI DETALII
TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii