BODYBUILDING

Culturismul poate fi un mod de a ne menține starea de sănătate, dar și un sport de performanță.
BODYBUILDING

Bodybuilding sau culturismul cum este cunoscut de noi, reprezintă sportul prin care se dezvoltă musculatura corpului prin exerciții specifice cu greutăți, sprijinite printr-o dietă bazată pe un consum mare de calorii și repaus adecvat. Ca sport de performanță, profesionist sau amator, culturiștii și culturistele își etalează dezvoltarea corpului în fața arbitrilor care le acordă puncte în funcție de anumite criterii bine stabilite cum ar fi: masa musculară, armonie, definire, separare, simetrie, proporționalitate, etc.

A fi culturist înseamnă a te bucura de o alimentație sănătoasă și o viață echilibrată. FIT4U nu sprijină și nu susține sportivii care folosesc substanțe anabolizante.

Culturismul este benefic atât pentru psihic, cât și pentru sănătate, îmbunătățește funcția cardiacă și cea respiratorie, crește flexibilitatea, forța musculară și rezistența organismului, reduce riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii.

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
AEROBIC

AEROBIC

VEZI DETALII
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS

VEZI DETALII
TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii