CURS DE BOX PENTRU ÎNCEPĂTORI

Boxul este cel mai complet și sănătos sport, antrenamentul ce îmbină autoapărarea cu slăbitul și cu menținerea inimii sănătoase.
CURS DE BOX PENTRU ÎNCEPĂTORI

În primul rând, trebuie să știm că la antrenament nu există contact fizic decât dacă noi solicităm acest lucru antrenorului. Nu te face mai agresiv, ci din contră, te educă, te eliberează mental de stres, de frustrări, de agresivitate și poți deveni mai relaxat și mai calm.

Sportivii nu vor lovi sacul de box în forță, ci în viteză, astfel încât articulațiile să nu fie afectate. Solicitarea organismului este foarte mare, astfel că putem pierde în jur de 1.000 de calorii la un singur antrenament. Toate grupele principale de mușchi sunt antrenate în timpul acestui exercițiu. Îți vei dezvolta musculatura umerilor, brațelor și mușchilor din jurul taliei.

Mai mult, îți dă încredere în tine și te învață să-ți depășești limitele fizice și psihice datorită faptului că înveți să te aperi. Crește capacitatea respiratorie, mobilitatea și coordonarea. Un alt plus al boxului este faptul că dezvoltă capacitatea respiratorie și te ajută să-ți recapeți mobilitatea.

Pe lângă aceasta, sportivul va exersa noțiuni ce pot fi utile în autoapărare, va crește condiția fizică a întregului corp, forța, rezistenta, echilibrul, agilitatea și coordonarea.

De asemenea, alte câștiguri sunt:

  • îți crești încrederea în propriile capacități
  • îți dezvolți determinarea și răbdarea
  • îți crești capacitatea generală de concentrare
  • dezvolți viteza de reacție
  • îmbunătățești balansul și coordonarea
  • crești foarte mult forța de lovire
  • tonifici musculatura și o dezvolți
  • mărești considerabil mobilitatea
  • scapi de greutatea în plus
  • faci un mare serviciu inimii tale

Acest tip de exercițiu îmbunătățește și tehnicile de autoapărare, beneficiu care de multe ori este ignorat. Se crede că îmbunătățește, de asemenea, densitatea osoasă, dar să nu uitam și cât de relaxant poate fi, cât de bine te poți descărca de stresul acumulat lovind sacul de box.

Scapi de tensiunea acumulată într-o zi încărcată, tonifiezi mușchii și îi detensionezi, iți îmbunătățești atât sănătatea mentală, cât și cea fizică. Pentru a putea profita de toate beneficiile, adoptă o tehnică și o postură corectă și ia câteva precauții precum folosirea de mănuși de calitate pentru a evita accidentările la nivelul mâinilor, încheieturilor sau cotului.

Tarif

Dacă ai abonament activ la sală, se percepe o taxă în plus de 10 lei.
70 lei – doar pentru box.

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
AEROBIC

AEROBIC

VEZI DETALII
BODYBUILDING

BODYBUILDING

VEZI DETALII
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS

VEZI DETALII
TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii