Personal training

Antrenorii noștri personali îți stau la dispoziție cu programe personalizate de exerciții, create special pentru condiția ta fizică.
Personal training

Antrenează-te alături de cei mai buni antrenori din Oradea. Dacă vrei să-ți atingi obiectivele mai repede antrenorii noștri personali îți stau la dispoziție cu programe personalizate de exerciții, create special pentru condiția ta fizică.

FIT4U îți oferă și serviciile unui cabinet de nutriție și dietetică patologică și sportivă unde vei învăța cum să ai grijă de tine și de sănătatea ta, astfel încât antrenamentele realizate cu antrenorii personali să dea rezultate și mai repede.

Dacă vrei să-ți schimbi stilul de viață și să-ți îmbunătățești sănătatea, antrenorii noștri te așteaptă la oricare dintre locațiile FIT4U. Ei îți vor oferi suportul și motivația de care ai ne voie pentru a-ți atinge obiectivele fitness în cel mai scurt timp.

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
AEROBIC

AEROBIC

VEZI DETALII
BODYBUILDING

BODYBUILDING

VEZI DETALII
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS

VEZI DETALII
TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii