SAUNĂ

Căldura degajată de sauna îți mărește ritmul inimii și metabolismul, deci poți pierde kilograme în timp ce te relaxezi.
SAUNĂ

Sauna este o metoda foarte plăcută de a petrece timpul liber, mai ales în anotimpul rece. Însă mai mult decât atât, aceasta oferă o serie de avantaje celor care știu să se bucure și să profite așa cum trebuie de aceste momente. În primul rând, datorită căldurii degajate, ritmul inimii tale va accelera dilatând vasele de sânge. Toate aceste aspecte vor duce la o îmbunătățire vizibilă a circulației sangvine.

Tot în aceste condiții are loc și accelerarea metabolismului, fiind astfel capabil să slăbești în timp ce te relaxezi. Totodată, în aceste condiții de temperaturi ridicate, corpul începe să elimine din toxine prin transpirație.

Mulți oameni merg la saune pentru a arde caloriile în plus. Mai mult, mușchii și corpul se vor relaxa. Și asta te-ar putea ajuta enorm după un antrenament intens sau te-ar putea scăpa de o durere sau rană.

Nu trebuie uitate beneficiile saunei asupra pielii: vei scăpa de praful și chimicalele din pori și celulele moarte vor fi exfoliate. Tratamentul poate fi asemănat cu cel pentru tratarea acneei și a petelor.

Ideea principală este să experimentezi – ia-ți o ședință și te vei simți mult mai bine. Sentimentul de euforie care poate fi adus de aburi poate fi atât de intens încât te vei întreba de ce nu ai încercat mai devreme!

Personalul nostru calificat te va ajuta să folosești cum trebuie și în siguranță sauna, în așa fel încât să obții rezultatele dorite.

Sfaturi:

  • Băutul de alte lichide nu este recomandat deoarece sauna are efect depurativ.
  • Fă un duș înainte de saună, astfel vei da jos stratul de grăsime natural de pe piele și vei putea transpira mai bine. Usucă-te bine cu un prosop.
  • Mergi înainte de a intra la saună la toaletă.
  • Nu bea nimic între prima și a doua rundă de saună, lichidele îngurgitate în acest timp împiedică efectul de dezintoxicare.
Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
AEROBIC

AEROBIC

VEZI DETALII
BODYBUILDING

BODYBUILDING

VEZI DETALII
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS

VEZI DETALII
TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii