SOLAR

Avantajul bronzului la solar este că îl poți obține rapid, iar menținerea lui are un preț lunar mic. La solar te bronzezi mai repede și efectul este mai frumos.
SOLAR

Dacă doriți un bronz frumos, uniform, de lungă durată și sănătos, îl poți obține la solar și nu prin expunerea directă la razele solare.

Culoarea obținută în urma bronzului cu solarul nostru este mai ciocolatie și mai aurie, comparativ cu cea obținută după solarul obișnuit sau după plajă. Persoanele care merg la solarul FIT4U au parte de relaxare psihică, liniște și plăcere datorită aparatului de vibromasaj. 5 in 1: bronzare, relaxare, fitness, modelarea corpului și tratarea celulitei concomitent.

Aparatul de bronzat vertical este dotat cu Vibro Trainer (noutate exclusivă), unitatea montată la baza aparatului, care are mai multe funcții, produce o mișcare ondulatorie de-a lungul corpului, în timpul bronzării, astfel, beneficiați de un masaj relaxant în timpul ședinței, iar în același timp și de cel mai eficient tratament anticelulitic.

Solarul dotat cu tuburi de 225w, oferă un confort maxim și o bronzare uniformă (de la cap la picioare).

Prin ventilația internă a aparatelor de bronzat, obținută printr-o tehnică inovatoare, am reușit să realizăm următoarele obiective: răcorirea corporală reglabilă, independentă de cea a aparatului; mulțumită ventilatoarelor profesionale de mare capacitate, corpul este scăldat cu viteză, de o cantitate mare de aer (fără a fi suflată în capul clientului), oferind o senzație termică plăcută într-un mediu de radiație solară intensă.

Riscul de a face cancer de piele în urma expunerii la razele ultraviolete este mai mic decât în cazul expunerii la soare. Medicii recomandă respectarea indicațiilor specialiștilor la fiecare ședință de solar.

Timpul de bronzare este mult mai rapid fața de solarele obișnuite, iar în câteva ședințe, poți arăta ca după patru săptămâni de stat la plajă.

Personalul nostru calificat te va ajuta cu siguranță să-l folosești, în așa fel încât să obții rezultatele dorite într-un mod profesional și sănătos.

Te așteptam la solarul FIT4U!

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
AEROBIC

AEROBIC

VEZI DETALII
BODYBUILDING

BODYBUILDING

VEZI DETALII
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS

VEZI DETALII
TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii