ZUMBA

Zumba este singurul program de dance-fitness inspirat din cultura latino ce combină muzica internațională plină de ritm și pași atractivi, pentru a forma un “fitness-party” de care devii instantaneu dependent.
ZUMBA

Creatorul Zumba Fitness este Alberto Beto Perez (Beto). Beto este originar din Columbia (America de Sud) și este fondatorul Zumba și director al echipei Zumba Master Trainer. El este, de asemenea, un dansator profesionist și un coregraf celebru. A colaborat cu Shakira și cu alte celebrități.

În Columbia, Zumba este un argou pentru distracție și înseamnă să te miști repede. Zumba Fitness este un program aerobic-dance care utilizează pași inspirați din dansurile latino cum ar fi salsa, merengue, flamenco, samba, etc. Ulterior au fost adăugate și alte dansuri interesante cum ar fi hip hop, country, iar acum Zumba se practica pe aproape orice ritm în toată lumea.

Începând cu crearea sa în 2001, programul Zumba a crescut, devenind programul de dance-fitness cel mai mare și de succes din lume, cu peste 12 milioane de participanți de toate vârstele și națiile, ce participă săptămânal la ore de Zumba în peste 110.000 de locații din peste 125 de țări.

Beto Perez a creat Zumba dintr-o întâmplare. După cum el însuși povestește, într-o zi când se grăbea să ajungă la clasa de aerobic și-a uitat CD-urile cu muzică acasă. Pentru că nu avea alternativă, el a folosit casetele de muzică latino pe care obișnuia să le asculte în mașină. Clasa a explodat și a devenit cea mai populară în Columbia. El a numit această clasă “Rumbacize”.

Zumba a cunoscut un succes enorm în Statele Unite, declanșând o adevărată isterie în rândul pasionaților de aerobic. Acest impact copleșitor a făcut ca Zumba să creeze un program special pentru formarea instructorilor de Zumba.

Programul a fost la rândul său un succes instantaneu. Pana în 2008 Zumba a ajuns la peste 20.000 de instructori certificați și vânzările DVD-urilor au ajuns la milioane de euro.

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
AEROBIC

AEROBIC

VEZI DETALII
BODYBUILDING

BODYBUILDING

VEZI DETALII
KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS

VEZI DETALII
TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA ACUM!

DEVINO MEMBRU FIT4U

Acum este momentul să faci primul pas spre o viață mai sănătoasă. Fă-ți cont de membru FIT4U și cumpără-ți primul abonament online! În câteva minute poți să te antrenezi în cluburile FIT4U!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii